Infók a weboldalról

Az itt olvasható “infók a weboldalról” leírás alapvetően az online térben működő, ange.hu domain alatt futó adathalmaz házirendjének tekinthető.

Az oldal nyílt forráskódú WordPress alapon fut, jelenleg az ingyenes Oblique átszerkesztett témáját használva (a láblécben megtalálhatóak a linkek), minden egyéb tartalmat szerzői jog véd. Az oldal egészének, vagy részének másolása megfelelő hivatkozás-megjelöléssel megengedett, kiemelten ami a képes tartalmakat illeti. Ha nem saját tartalmat használok fel, azt megjelölöm, egyértelműen jelzem, hivatkozom az eredetire. (röviden értsd: ne lopj le se szöveget, se képet, csak akkor teheted máshol közzé az itt talált dolgokat, ha megjelölsz rajta forrásként)

Az oldalt egyedül szerkesztem (rólam többet a “Rólam” menü alatt 😀 ), saját kedvtelésből, non-profit módon, az oldallal kapcsolatban felmerülő költségeket magam állom.

A blogbejegyzések alatt esetlegesen megjelenő kommentek (hozzászólások) bár a weboldal részei, minden esetben az adott hozzászóló véleményét tükrözik. Egészen addig amíg értelmes, udvarias, emberi hangnemű vita zajlik, nem történik moderáció. Amint átlépi a komment szekció a jóérzés / kulturált vita kereteit, kérdés és lelkifurka nélkül törölni fogom, visszaeső esetben tiltani az adott hozzászólót. Demokrácia van, egészen addig, amíg az jól működik. 😀 ( röviden értsd: csak utalni tudok a fentebb már említett információkra: magánszemélyként bérlek egy tárhelyet, amin fut a blog, vehetjük ezt úgy is, hogy vettem egy emlékkönyvet a papírboltban, ha csúnyákat írsz bele, kitépem az adott lapot 😛 )

Bármilyen meglepő, de nem tudom a fentieket tovább ragozni. 🙂 Hasznos időtöltést kívánok az oldalon! 😉